Volunteers / Vrijwilligers

Vanaf juli 2016 ben ik langzaam besmet met het vrijwilligersvirus. Als eerste kwam Ben aanfietsen, die graag wilde helpen en daarvoor in ruil kost en inwoning vroeg. Een mooie deal vond ik. En hoewel ik aanvankelijk dacht dat ik pas vrijwilligers kon hosten als alles klaar was, overtuigde Ben mij ervan dat ik juist met behulp van de vrijwilligers ervoor kon zorgen dat alles klaar zou komen. En zo begon ik met het contacten van vrijwilligers en had ik er aan het einde van 2017 in totaal 50 in huis gehad, afkomstig uit 20 verschillende landen.

Wilt U een indruk krijgen hoe de Wij er uit ziet? Kom dan eens vrijblijvend langs om rond te kijken wat er zoal te zien is.

Op de Wij komen mensen die het leuk vinden om er te verblijven of er een tijdje komen om mee te werken in de aanleg of het onderhoud. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaan nieuwe ideeën en suggesties om zaken uit te bouwen.

Wily U virtueel meedenken?

Kijk dan eens op onze wiki-pagina. Klik hier.

Op de contactpagina staat mijn telefoonnummer en zo kunt U mij ook even bellen.  We kunnen dan als ik op de Wij ben kennis maken en van gedachten wisselen.

<-terug

Reacties gesloten.