Ter informatie voor u…… de Award voor duurzaamheid 2023 is voor Lemiers deWij !

https://www.awardsvoorduurzaamheid.nl/eindstand-landelijk-e

Treevember 11-11-’23 was een succes. Helft van de boompjes voor voedselbos DeWij er al in ! als je het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken ben je van harte welkom op woensdagmiddag of zaterdag 11u om mee te werken nog meer bos en fruit te planten !

Opgeven: graag! Via info@dewij.nl of via 06 555 38 777

Als je zelf werkhandschoenen hebt, neem deze dan mee. Slim als je stevig schoeisel en een stevige broek aan hebt.

de foto’s hieronder zijn van vorig jaar .

11 November ‘Treevember‘; bomen en struiken voor ons voedselbos crowdfunding! 10 uur!!! We gaan vruchtbomen en struiken, samen met Symphytum (smeerwortel) en boerenwormkruid planten in ons voedselbos in aanleg. Nu weer een stapje verder.

Zaaikalender 2021. Het is belangrijk te weten en te handelen wanneer hoe en wat, want bv. de vorst kan de doorgroei ruineren. Met de kalender van Maria Thun bij de hand om te verspenen of te verplanten naar de volle grond wachten we tot de volgende astrologische transplant mogelijk is.

Zie bij berichten !!! op deze website.

Minder kersen dit jaar door die vorst. Zware regenval deed veel kersen rotten aan de boom. Toch hebben we sap en compote voor evt. jam. Nu drogen we bloemen en kruiden en bladgroenten zaden binnenkort op de bloem, blad, vrucht, worteldagen. We werken wel dinsdag/donderdag s’ochtends en woensdagmiddag op de tuin. Dus welkom voor uitwisseling!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *