Foto’s beleefweekend Vaals 30-31Oct, Tree’vember’ 9 Nov.

30 en 31 oktober Beleefweekend; Zie ook de facebookpagina Beleefweekend Vaals. En de foto’s hieronder. Dank aan ieder voor de hulp!

9 november ‘Treevember‘; bomen en struiken voor ons voedselbos planten. We hebben vruchtbomen en struiken besteld. Samen met Symphytum (smeerwortel) en boerenwormkruid gaan we deze planten in ons voedselbos in aanleg. Weer een stapje verder. Hieraan kun je deelnemen. Vanaf 10uur beginnen we !!!!!

Zaaikalender 2021. Het is belangrijk te weten en te handelen wanneer hoe en wat, want bv. de vorst kan de doorgroei ruineren. Met de kalender van Maria Thun bij de hand om te verspenen of te verplanten naar de volle grond wachten we tot de volgende astrologische transplant mogelijk is.

Zie bij berichten !!! op deze website.

Minder kersen dit jaar door die vorst. Zware regenval deed veel kersen rotten aan de boom. Toch hebben we sap en compote voor evt. jam. Nu drogen we bloemen en kruiden en bladgroenten zaden binnenkort op de bloem, blad, vrucht, worteldagen. We werken wel dinsdag/donderdag s’ochtends en woensdagmiddag op de tuin. Dus welkom voor uitwisseling!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *